Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μια βάφτιση με .....συναίνεση!

Η συναίνεση είναι μία λέξη που έχουμε ακούσει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Ζητείται συναίνεση για να σωθούμε αλλά μυαλό δεν βάζουμε ούτε εμείς αλλά ούτε και οι πολιτικοί. Σε μια ώρα δύσκολη για τη χώρα μας, τους έχοντες και τους κατέχοντες το μόνο που τους ενδιαφέρει ακόμα είναι οι ψήφοι, οι εκλογές και οι μεγάλες καρέκλες.
Εμείς ούτε ψήφους ψάχνουμε αλλά ούτε και μεγάλες καρέκλες. Παρόλαυτα, τρία δημιουργικά μυαλά έδωσαν τη συναίνεσή τους για να δημιουργηθεί η πιο χαρούμενη βάφτιση του καλοκαιριού.
Το θέμα μας ήταν "μια ωραία πεταλούδα" και τα χρώματα φουξ και κίτρινο. Οι δουλειές μοιράστηκαν και ξεκίνησε η δημιουργία.
Για τη Μαριάνθη του All paper σας έχω ξαναμιλήσει. Η Μαριάνθη, λοιπόν, ανέλαβε να δημιουργήσει τα προσκλητήρια και όλα τα printed διακοσμητικά στοιχεία της βάφτισης. Τα γέμισε με φουξ και κίτρινες πεταλουδίτσες και πολύ μας έφτιαξε τη διάθεση.
Η Άννα-Λήδα είναι μια γλυκιά δημιουργός που φτιάχνει χειροποιήματα. Και για καλή μας τύχη, φτιάχνει και μικρά έργα τέχνης που γίνονται ιδιαίτερες μπομπονιέρες για τη βάφτιση και το γάμο.
Σφυρηλατημένες πεταλουδίτσες ζωγραφισμένες στο χέρι με φουξ και κίτρινες πιτσιλιές επιλέχθηκαν για να στολίσουν τις μπομπονιέρες των ενηλίκων.


Και μια μεγάλη παιχνιδιάρα πεταλούδα "κάθισε" στην κολυμπήθρα για να συνοδεύσει τη μπουμπού μας στην πρώτη της βουτιά.



Εμείς είχαμε πολλά καθήκοντα. Φτιάξαμε γλυκά για μεγάλους και μικρούς και τα βάλαμε σε συσκευασίες στολισμένες με τα printed δημιουργήματα του All paper.

Μπισκοτογλειφιτζούρια για τους μικρούς καλεσμένους με ονομαστικά καρτελάκια.



Cupcakes με ιπτάμενες πεταλουδίτσες που συσκευάστηκαν σε ιδιαίτερα κουτάκια στολισμένα με ευχαριστήρια αυτοκόλλητα.




Φτιάξαμε και τις μπομπονιέρες των μικρών καλεσμένων και τις κάναμε ....σκέτη γλύκα!



Και αφού τελειώσαμε με αυτά, φορτώσαμε όλα τα δημιουργήματα στο αυτοκινητάκι μας και τα πήγαμε σε ένα όμορφο χωριό και τα στολίσαμε για να τα χαρούμε όλοι μας.






Αυτή τη φορά επέλεξα να κλείσω την ανάρτησή μου με μια φωτογραφία και όχι με λόγια. Μια φωτογραφία που δείχνει ότι όταν θέλουμε να δουλέψουμε ομαδικά, τότε μπορούν να γίνουν πολύ όμορφα πράγματα.


1 σχόλιο: