Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Βουνό ή θάλασσα, άσπρο ή μαύρο?

Και άσπρο και μαύρο και ασημί είχε ο γάμος της Ευγενίας και του Νίκου. Εκείνος φανατικός Παοκτσής και "παιδί του λαού" και εκείνη μία ντίβα. Τι γίνεται όταν συνδυάσεις τα δύο αντίθετα? Ένας γάμος με πρωτοτυπίες και glamour αισθητική.

Πρωτοτυπία Νο1
Χρησιμοποιήσαμε το μαύρο χρώμα σε γάμο και εξορκίσαμε το "κακό". Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας φαίνεται ακατάλληλο το μαύρο χρώμα σε ένα γάμο ενώ ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα το πιο επίσημο ένδυμα που μπορείς να φορέσεις σε οποιαδήποτε εκδήλωση και απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τολμήστε το! Σε μικρές δόσεις, για να μη σοκάρετε μαμά και πεθερά.





Πρωτοτυπία Νο2
Ναι, καλά είδατε. Είχαμε μαύρα κουφέτα και πιστέψτε με οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν γιατί δεν το είχαν δει ποτέ σε άλλο γάμο.





Πρωτοτυπία Νο3
Μα που πήγαν οι μπομπονιέρες? Όχι δεν ξεχάστηκαν σε κάποιο αυτοκίνητο απλά δεν κάναμε. Προτιμήσαμε μια πιο φρέσκια ιδέα. Πολλά, πολλά γλυκάκια μέσα σε χωνάκια. Εξάλλου, τι σκοπό έχει μια μπομπονιέρα, μα να γλυκάνει τους καλεσμένους. Ε, λοιπόν εμείς το κάναμε και μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις.





Πρωτοτυπία Νο4
Και ιδού οι λαμπάδες! Σε άλλη θέση για να φαίνονται επιτέλους και όχι χαντακωμένες πίσω από όλους. Οι δικές μας οι λαμπάδες δεν υπήρχαν απλά, αλλά αποτελούσαν σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης. Και επάνω στο τραπέζι με τα στέφανα τοποθετήθηκαν κόκκινα κηροπήγια στολισμένα με λευκά τριαντάφυλλα.




Πρωτοτυπία Νο5
Ρύζι με τη σέσουλα σε τραπέζι στολισμένο έξω από την εκκλησία. Και δεν λερώσαμε το εσωτερικό της και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.




Αυτός ο γάμος είχε και άλλες πρωτοτυπίες. Wedding gifts περίμεναν κάθε καλεσμένο στη δεξίωση, μπισκότα με τα μονογράμματα των νεόνυμφων. Ενώ στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης, είχαμε δημιουργήσει ένα welcome table με σπιτικά λικέρ και μεγάλη ποικιλία από χειροποίητους μπεζέδες και σοκολάτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου